söndag, augusti 27, 2006

Skilda åt ett par dagar!!!

Idag har jag lämnat Chili hos Olof eftersom jag i morgon bitti åker till Uppsala för att operera knät. Så för första gången är vi skilda åt. Det kommer att gå jätte bra. Längtar efter hennes reaktion när jag kommer tillbaka. Glad eller sur? Vi får väl se:)
Chili väger nu 11.5 kg!
Veckan har varit tuff efterom jag har jobbat Chili har suttit i bilen hela dagarna. Hon verkar inte ha lidit för hon har sovit när jag kommit för en promenad och sen har hon gladeligen hoppat upp och lagt sig i bilen igen efter promenaden. Men i början av veckan var det svårt att koncentrera sig på jobbet.

I torsdags var vi på valpkurs för första gången och det var verkligen skoj. Det var ju så många andra roliga valpar där och Chili är verkligen nyfiken på andra hundar. Nyttigt att få träna på att inte leka med andra hundar utan koncentrera sig på annat istället. Vi fick rådet att köpa en sele eftersom Chili drar så i kopplet och det har fungerat jätte bra. Hon drar inte alls lika mycket när hon har selen på sig.

Helgen har vi tillbringat i ett soligt Åre tillsammans med Olof och hans syster med sambo samt en vän till dom. Med sig hade de sin Vorster "Rapp". Nyttigt att bo under samma tak som ytterligare en vovve. Det var ju så otroligt svårt första kvällen att sluta leka och det var under yland protest som Chili utmattad somnade framåt midnatt. Men sen på morgonen var det lugnare. "Rapp" var måttligt intresserad av att leka hela tiden så till slut gav Chili upp och till och med somnade brevid sin nya kill kompis.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida