fredag, juli 28, 2006

Kursdagar i Krok

En nyvaken liten tjej efter första tält natten.
Hur mysigt som helst att sova brevid matte och få gosa in sig sovsäcken.

Stående fågelhunds träning kräver att man är stor nog för att klara alla moment. Chili är för liten än, men det var hur nyttigt som helst för matte att se alla moment av träning som vi har framför oss. Det kommer inte att bli lätt men det verkar sååå roligt:)

Det måste vara en av de vackraste hundkurser man kan gå! Kallsjön och Åreskutan i bakgrunden.

Kan man inte vara med och träna med de stora hundarna så finns det alltid annat att göra. Chili har det verkligen inte gått någon nöd på under de här dagarna. Det var nog rena rama paradiset för en valp:) Här leker hon med styvsystern Bleika. Dessutom har hon fått lära sig att stora hundar inte alltid gillar små valpars upptåg. Då kommer man skrikandes med svansen mellan benen och tycker att världen är fruktansvärd. Men sånt är livet Chili!

Alla hussar och mattar hade det också mycket bra. Kvällsdopp i dammen med bastubad och vedeldad tunna är en mycket bra avslutning efter dagens hårda träning. Därefter underbart god middag. Stort tack till Kina och Lennart för dessa dagar! Vi kommer tillbaks nästa år då Chili är stor nog för att delta i träningen. LÄÄÄNGTAR!




1 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

det ser verkligen ut som att ni har haft det kanonbra!

10:51 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida